Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finn-Sermest Oy
Kylä-Karviantie 39
39930 Karvia

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Mari Mastomäki, finnsermestoy@gmail.com

3. Rekisterin nimi

Finn-Sermest Oy:n asiakasrekisteri.

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään tuotteiden toimitukseen, laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Finn-Sermest Oy:lle.

5. Rekisterin sisältämät tiedot

Nimi- ja osoitetiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tilaustiedot sekä muut asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvä tiedot.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Verkkokaupan ja verkkosivuston kautta tehdyt tilaukset ja yhteydenotot sekä mahdollisten kilpailujen tai kyselyiden kautta kerätyt tiedot.

7. Tietojen luovutus

Finn-Sermest Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

8. Rekisterin suojauksen periaate

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa jotka myönnetään vain henkilöille, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.