Toimitusehdot

Finn-Sermest Oy:n toimitusehdot

Toimitustapa:
Tuote toimitetaan kuorma-autotien päähän. Tuotteet tuodaan pääsääntöisesti jakeluautolla ja puretaan tuotteen purkuvaatimukset huomioiden  joko perälautanosturilla ja pumppukärryillä tai nosturilla. Tuoteen jonka rahti on tilattu käsinpurkuna  asiakas on velvollinen järjestämäään paikalle vähintään 2 hyväkuntoista purkajaa. Asiakas vastaa olosuhteista purkupaikalla ja sille johtavalla väylällä. Mikäli kuljetusliikkeen kuljettaja ei näe turvalliseksi ajaa käytettävissä olevalla kalustolla purkupaikalle esim. kelirikon tai tien painorajoitusten/ahtauden vuoksi, asiakas on velvoitettu järjestämään toisen purkupaikan tuotteelle. Mikäli jo sovittu nouto tehtaalta muutetaan rahdiksi, veloitetaan siitä 80 eur . Tämä sen vuoksi että noutopaketin leveys suurempi kuin rahtipaketin.

Kuljetusvakuutus:
Kuljetusyhtiön kautta toimitettavat tuotteemme kuuluvat kuljetusyhtiön kuljetusvakuutuksen piiriin. Ostajan tulee tarkastaa pakkaukset ja kuitata vastaanottaneensa rahtikirjojen mukaiset tuotteet. Mahdollisista reklamaatioista pitää tehdä merkintä rahtikirjaan ja ilmoittaa lähettäjälle 7 vuorokauden kuluessa. Kuljetuksessa vaurioituneiden osien tilalle lähetämme uudet korvaavat tuotteet.

Maksutavat
Verkkokaupassa maksutapoina toimivat Paytrail Oyj palvelulla toteutetut verkkopankkimaksupainikkeet, MasterCard ja Visa luottokorttimaksu. Lisäksi on Osuuspankin  kulutusluotto mahdollisuus.
Lasku voidaan lähettää myös sähköpostilla tai kirjeenä.

Palautukset:
Palautuksesta on neuvoteltava myyjän kanssa. Tuotteet jotka Finn-Sermest Oy on hyväksynyt palautettavaksi, tulee palauttaa takaisin tehtaalle. Palauttaja maksaa rahdin palautusosoitteeseen. Tuote on palautettava käyttämättömänä ja virheettömässä kunnossa, tällöin se hyvitetään täysimääräisenä. Asennettuja  tai osittain asennettuja tuotteita emme ota vastaan palautuksina. Palautuksissa ostaja vastaa tuotteiden asianmukaisesta pakkauksesta niin, että kuljetusyhtiö kykenee ne kalustollaan noutamaan ja turvallisesti kuljettamaan.

Lähetyksen huomautukset:
Mahdolliset tavaran määrää ja laatua tehtävät huomautukset on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta ja aina ennen asennusta tai rakenteisiin kiinnittämistä. Toimittaja ei vastaa virheistä, jotka johtuvat asennusohjeiden vastaisesta asennuksesta tai ohjeiden noudattamatta jättämisestä.  Toimittaja on velvollinen vastaamaan tuotepuutteista, mutta varaa samalla oikeuden tehdä kustannuksellaan ainoastaan yhden puutetoimituksen johon tulee kerätä ja informoida kaikki puutteet. Dokumentoi puutteet tai vauriot valokuvin, niin ne pystytään käsittelemään ja tarkastamaan tuotannossamme. Takuu ei kata vuodenajoista ja ilmankosteudesta johtuvaa puun elämistä esim. tynnyrisaunan ravistumista.

Varastointi:
Tuotteet on pääsääntöisesti pakattu muovitettuun pakettiin. Tarkista että paketin muovit ovat ehjät jos säilytät tuotetta ulkona. Pahvilaatikoissa toimitettavat tuotteet on varastoitava kuivissa tiloissa.